ReVision+ Viborg

Revisor Viborg
RéVision+

Tlf. +45 8844 7799
Email: kontakt@revision-plus.dk

Telefontider

Toldboden 3, 2. sal C
8800 Viborg

Statsautoriseret revisor og partner

Henrik Tange
hta@revision-plus.dk
+45 40 19 44 88

Revisortrainee

Sanuja Gengatharan
sge@revision-plus.dk
+45 88 44 77 99
Mere om Sanuja Gengatharan

Revisor i Viborg med globalt netværk 

Randers kontoret er under ledelse af Stats.aut. revisor Henrik Tange. Vi har også revisor cand.merc.aud. Sanuja Gengatharan til at hjælpe Henrik i de mange forskelligartede opgaver virksomhederne byder ind med.

Bag sig har Henrik Tange Kreston International – globalt revisorsamarbejde i 125 lande, kolleger med topledererfaring fra ’den virkelige verden’ samt strategikonsulenter mv.

Som kunde i Viborg får du derfor i Henrik Tange fordelen af lokale dyder, sammen med kompetencerne fra internationale revisionsvirksomheder. Vi har viden fra ’den virkelige verden’ og stor erfaring med strategianalyser. Vi kan derfor ikke alene rådgive dig og din virksomhed om de klassiske revisionsydelser såsom regnskab , årsrapport, revision, skatterådgivning, bogføring, momsrådgivning, budgetter, rådgivning om valg af virksomhedsform, generationsskifte, køb og salg af virksomheder – men også med strategianalyser, forretningsplan,  økonomirapportering som understøtter den strategiske planlægning samt nødplaner mv.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK