RéVision+ Viborg

Revisor Viborg
RéVision+

Tlf. +45 8844 7799
Email: kontakt@revision-plus.dk

Telefontider

Toldboden 3, 2. sal C
8800 Viborg

Statsautoriseret revisor og partner

Henrik Tange
hta@revision-plus.dk
+45 40 19 44 88

Revisortrainee

Sanuja Gengatharan
sge@revision-plus.dk
+45 88 44 77 99
Mere om Sanuja Gengatharan

Revisor i Viborg med globalt netværk 

Vores revisorafdeling i Viborg ledes af Statsautoriseret revisor, partner Henrik Tange.  Sammen med revisor cand.merc.aud. Sanuja Gengatharan og de andre revisorer i Viborg, hjælper statsautoriseret revisor Henrik Tange de mange forskelligartede opgaver virksomhederne i Viborg byder ind med, ikke bare indenfor revision og regnskab, men indenfor finansiel rådgivning.

Bag sig har Henrik Tange Kreston International – globalt revisorsamarbejde i 125 lande, kolleger med topledererfaring fra ’den virkelige verden’ samt strategikonsulenter mv.

Som kunde i Viborg får du derfor i Henrik Tange fordelen af lokale dyder, sammen med kompetencerne fra internationale revisionsvirksomheder. Vi har viden fra ’den virkelige verden’ og stor erfaring med strategianalyser. Vi kan derfor ikke alene rådgive dig og din virksomhed om de klassiske revisionsydelser såsom regnskab , årsrapport, revision, skatterådgivning, bogføring, momsrådgivning, budgetter, rådgivning om valg af virksomhedsform, generationsskifte, køb og salg af virksomheder – men også med strategianalyser, forretningsplan, økonomirapportering som understøtter den strategiske planlægning samt nødplaner mv.

Revisorkontoret i Viborg arbejder i det daglige tæt sammen med revisorkontoret i Randers.

Med RéVision+ i Viborg, får du en rådgiver som hjælper dig på tværs af fagområder som pension, forsikring, strategi og HR. Vi er derfor meget mere end din lokale revisor i Viborg – vi er din vigtigste sparringspartner og forretningsmæssige rådgiver. Vi giver dig revision og regnskab med prisgaranti, men vi giver dig også værdfuld sparring.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK