ReVision+ Randers

Revisor Randers
RéVision+

Tlf. +45 8844 7799
Email: kontakt@revision-plus.dk

Telefontider

Haraldsvej 60 B 2. tv. (nr. 332)
8960 Randers SØ

Statsautoriseret revisor og partner

Henrik Tange
hta@revision-plus.dk
+45 40 19 44 88

Revisortrainee

Sanuja Gengatharan
sge@revision-plus.dk
+45 88 44 77 99
Mere om Sanuja Gengatharan

Lokal revisor i Randers – med kompetencer som de største revisionsfirmaer

Randers kontoret er under ledelse af Stats.aut. revisor Henrik Tange. Ydermere har vi revisor cand.merc.aud. Sanuja Gengatharan til at assistere Henrik i de spændende opgaver virksomhederne byder ind med.

Bag sig her Henrik Tange et særdeles kompetent hold af statsautoriserede revisorer, erfarne revisorer, yngre revisorer, skatteafdeling, momsafdeling, faglig afdeling, globalt revisorsamarbejde i 125 lande, kolleger med topledererfaring fra ’den virkelige verden’ samt strategikonsulenter mv.

Som kunde i Randers får du derfor i Henrik Tange fordelen af lokalt kendskab, kombineret med kompetencerne fra de største internationale revisionsselskaber, med viden om strategianalyser og med viden fra ’rigtige virksomheder’. Vi kan derfor ikke alene hjælpe med de klassiske ydelser fra revisor som årsrapport, regnskab, revision, skatterådgivning, momsrådgivning, bogføring, budgetter, generationsskifte, rådgivning om valg af virksomhedsform, køb og salg af virksomheder – men også med forretningsplan, strategianalyser, økonomirapportering som understøtter strategiplanen, nødplaner mv.

Og med Henrik Tanges baggrund er han den helt rigtige til at give fortrolig revisionsrådgivning om tiltag I overvejer, men endnu ikke har gjort, og til at udføre økonomisk opfølning/vurdering af de handlinger I allerede har gjort.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK