RéVision+ Randers

Revisor Randers
RéVision+

Tlf. +45 8844 7799
Email: kontakt@revision-plus.dk

Telefontider

Haraldsvej 60 B 2. tv. (nr. 332)
8960 Randers SØ

Statsautoriseret revisor og partner

Henrik Tange
hta@revision-plus.dk
+45 40 19 44 88

Revisortrainee

Sanuja Gengatharan
sge@revision-plus.dk
+45 88 44 77 99
Mere om Sanuja Gengatharan

Revisor

Dorte Bruun
dbr@revision-plus.dk
+45 88 44 77 99

Revisor, cand.merc.aud.stud.

Heidi Vittrup
hvi@revision-plus.dk
+45 88 44 77 99

Lokal revisor i Randers – med kompetencer som de største revisionsfirmaer

Randers kontoret er under ledelse af Stats.aut. revisor Henrik Tange. Ydermere har vi revisor cand.merc.aud. Sanuja Gengatharan, revisor cand.merc.aud.stud. Heidi Vittrup, registreret revisor Dorte Brun og revisor Benny Tang til at assistere stats.aut. revisor Henrik Tange i de spændende revisoropgaver virksomhederne byder ind med i Randers.

Bag sig har  stats.aut. revisor Henrik Tange et særdeles kompetent hold af statsautoriserede revisorer, erfarne revisorer, yngre revisorer, skatteafdeling, momsafdeling, faglig afdeling, globalt revisorsamarbejde i 125 lande, kolleger med topledererfaring fra ’den virkelige verden’ samt strategikonsulenter mv. Med geografisk nærhed til Aarhus og Viborg, er der naturligt masser af sparring med særligt disse revisionskontorer.

Som kunde i Randers får du derfor i Henrik Tange fordelen af lokalt kendskab, kombineret med kompetencerne fra de største internationale revisionsselskaber, med viden om strategianalyser og med viden fra ’rigtige virksomheder’. Vi kan derfor ikke alene hjælpe med de klassiske ydelser fra revisor som årsrapport, regnskab, revision, skatterådgivning, momsrådgivning, bogføring, budgetter, generationsskifte, rådgivning om valg af virksomhedsform, køb og salg af virksomheder – men også med forretningsplan, strategianalyser, økonomirapportering som understøtter strategiplanen, nødplaner mv.

Og med Henrik Tanges baggrund er han den helt rigtige til at give fortrolig revisionsrådgivning om tiltag I overvejer, men endnu ikke har gjort, og til at udføre økonomisk opfølgning/vurdering af de handlinger I allerede har gjort.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK