Vi blev grundlagt i 1977 af Registreret revisor, Erling G. Jensen under navnet Revisionsfirmaet Erling G. Jensen, hvilket senere som omdannet til anpartsselskabet Revisionsanpartsselskabet Erling G. Jensen. Revisionsanpartsselskabet Erling G. Jensen blev drevet fra Storvorde i udkanten af Aalborg i Nordjylland og hjalp både lokale virksomheder og virksomheder i andre landsdele med revision, regnskab, skatterådgivning og anden værdiskabende rådgivning.

I 2017 blev aktiviteten i Revisionsanpartsselskabet Erling G. Jensen overtaget af RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, og samtidig flyttede medarbejderne fra de hidtidige lokaler til den tidligere Spar Nord filialbygning i Storvorde.

I 2018 etablerede RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab afdelinger i Viborg, i Aars og i Aarhus, ligesom der blev indrettet et mødelokale i Storvorde til afholdelse af møder med virksomheder i hele landet via webcam. Herudover blev RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab medlem af verdens 12. største revisornetværk Kreston International. Dette medlemsskab af Kreston International styrkede os ikke alene i vores betjening af vore internationale kunder, men styrkede os også i form af ekstra skatteafdeling, momsafdeling, efteruddannelse og faglig sparring.

I dag er vi et innovativt og nyskabende revisionsfirma. Vi hjælper virksomheder i hele landet med revision og regnskab til en konkurrencedygtig pris, da vi sender regnskabsmateriale digitalt til vores afdeling i Storvorde og dermed udarbejder revision og regnskab centralt – samtidig med at vi er tæt på vore kunder. Herudover udvikler vi hele tiden nye rådgivningsydelser, hvor vi kombinerer vore økonomiske kompetencer med øvrige kompetencer. Vi hjælper derfor ikke alene virksomheder med revision og regnskab, men også med eksempelvis forretningsudvikling hvor vi kombinerer strategiske analyser med økonomiske opgørelser og budgetter.

Sådan så der ud før RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab købte bygningen