Selv de bedste virksomheder kan blive ramt af uforudsete udfordringer, særligt i lavkonjunkturer. Disse uforudsete udfordringer kan medføre at en sund virksomhed vender overskud til underskud, og i værste fald går virksomheden konkurs. For virksomhedens ejere medfører det at de mister deres livsværk, for medarbejderne medfører det at de mister deres arbejde og for banken og for kreditorerne medfører det at de mister deres udlånte penge.

Alle disse tab kan ofte undgås hvis virksomheden hjælpes i tide. Vi har stor ekspertise i at hjælpe virksomheder som såkaldt virksomhedsdoktor og har, som noget atypisk for revisionsfirmaer, statsautoriseret revisor René Aagesen som har topledererfaring fra en produktionsvirksomhed som gennemførte en turnaround.

Typisk forløb med os som virksomhedsdoktor

Det typiske forløb med os som virksomhedsdoktor er at vi besøger virksomheden, bliver introduceret til virksomheden af ledelsen og drøfter de konkrete udfordringer som virksomheden befinder sig i. På baggrund heraf aftales det videre forløb, der kan indebære alt fra støtte til nuværende ledelse til sammensætning af rådgiverhold med eksempelvis revisorer, strategieksperter, advokater eller lignende.

Kontakt os meget gerne for et uforpligtende tilbud på hjælp som virksomhedsdoktor på kontakt@revision-plus.dk eller på telefonnummer +4588447799

Statsautoriseret Revisor Rene Aagesen

Adm. partner, statsautoriseret revisor

René Aagesen
raa@revision-plus.dk
+45 88 44 77 11
Mere om René Aagesen