En Statsautoriseret Revisionsvirksomhed er et revisionsfirma der er godkendt som statsautoriseret revisionsvirksomhed af Erhvervsstyrelsen. Det er alene godkendte revisionsvirksomheder som en statsautoriseret revisionsvirksomhed, der må underskrive erklæringer med sikkerhed som ikke udelukkende er til kundens eget brug. Det betyder eksempelvis at en almindelig revisionsvirksomhed må udarbejde regnskaber, men det er kun godkendte revisionsvirksomheder som statsautoriserede revisionsvirksomheder der må afgive en revisionspåtegning.

Forskel på Statsautoriseret Revisionsvirksomhed og Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Til forskel fra et Statsautoriseret Revisionsaktieselskab som RéVision+ er en Statsautoriseret Revisionsvirksomhed ikke et A/S. En Statsautoriseret Revisionsvirksomhed kan derfor stiftes uden selskabskapital, ligesom en Statsautoriseret Revisionsvirksomhed ikke skal offentliggøre deres egen årsrapport. En Statsautoriseret Revisionsvirksomhed kan være et interessentskab eller en personligt drevet virksomhed, som skattemæssigt behandles efter personskatteloven, efter virksomhedsordningen eller efter kapitalafkastordningen.

Tilbud på revision, regnskab og rådgivning

Vi afgiver meget gerne uforpligtende tilbud på revision, regnskab og rådgivning. Vi hjælper kunder i hele landet fra vore kontorer i Aalborg, Viborg og Århus. Det gør vi ved at køre ud til vore kunder og ved at sende regnskabsdata fra kunder i København og Odense til vore revisionskontorer, hvorefter regnskabsmødet holdes ved vore kunder eller over et webcam.