En reviewpåtegning giver begrænset sikkerhed for at et regnskab er rigtigt. En reviewpåtegning giver derfor større sikkerhed for at et regnskab er rigtigt i forhold til en påtegning om assistance med opstilling af regnskab, mens en reviewpåtegning giver mindre sikkerhed for at et regnskab er rigtigt i forhold til en påtegning om udvidet gennemgang eller revision.

Handlinger

Før vi som revisorer kan give en reviewpåtegning skal vi have indhentet bevis for at regnskabet med begrænset sikkerhed er rigtigt. Det gør vi eksempelvis ved at stille spørgsmål til ledelsen og foretage analyser af tallene i bogføringen.

Valg af reviewpåtegning

En reviewpåtegning er velegnet for de virksomheder der ikke har behov for en revisorpåtegning med højere sikkerhed for at regnskabet er rigtigt, men hvor der dog er behov for den begrænsede sikkerhed for at regnskabet er rigtigt. Dette kan være i virksomheder med meget lav gæld.

Tilbud på reviewpåtegning

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en reviewpåtegning og/eller en uforpligtende drøftelse af om en reviewpåtegning er den rigtige revisorpåtegning for jeres virksomhed er I meget velkomne til at kontakte os.