RéVision+ er ikke alene et visionært og innovativt landsdækkende revisionsfirma med et højt kvalitetsniveau – RéVision+ er reelt også et moderne og nyskabende konsulentfirma med fokus på dine resultater. Dette fremgår af vores lidt specielle navn og logo, der fortæller følgende:

  • RéVision udtales som revision, og revision er naturligvis en kernekompetence i et statsautoriseret revisionsaktieselskab.
  • RéVision kan opdeles i ordene re og vision. Re betyder at redefinere noget, og vision er et centralt element i en virksomhedsstrategi. RéVision betyder derfor også at redefinere strategien når dette er hensigtsmæssigt, og dette tidspunkt kan aflæses i en virksomheds tal – hvis man ved hvad man skal kigge efter. Hos RéVision+ har vi samlet forskellige eksperter, såsom eksperter i at udarbejde tal, eksperter i at læse tal og eksperter i at bruge tal. Nogle af disse eksperter er revisorer, andre er uddannet i strategi og ledelse, er tidligere økonomidirektører/CFOér, bestyrelsesmedlemmer osv. Det betyder at vi altid kan yde dig den bedste forretningsorienterede rådgivning i relation til lige netop DIN virksomhed og den situation DU står i.
  • + henviser til at vi, som man med rette kan forvente af et statsautoriseret revisionsaktieselskab, yder assistance indenfor regnskab, skatterådgivning og momsrådgivning mv.
  • Endelig symboliserer fluebenet i vores logo at de ydelser vi leverer er af høj kvalitet, og har til hensigt at give din virksomhed fremgang.

RéVision+ tilbyder derfor nøjagtigt det samme som alle andre statsautoriserede revisionsvirksomheder – men herudover tilbyder RéVision værdiskabende rådgivning indenfor forretningsudvikling, formueoptimering og forretningsafhændelse.