Mange virksomheder vælger en lokal revisor. Det kan der være flere gode grunde til, såsom:

  • Tillid
  • Lokalt kendskab
  • Kort afstand

Som virksomhed kan det være utroligt svært at vurdere hvor dygtig en revisor i virkeligheden er. De fleste virksomheder ved selvfølgelig godt at uddannelse har betydning, hvilket betyder at en statsautoriseret revisor har det højeste generelle faglige niveau. Men revisors praktiske erfaring har også stor betydning. En revisor med en lavere uddannelse kan derfor være specialist i lige netop et helt specifikt område, hvorpå denne revisor er fagligt stærkere end en statsautoriseret revisor. Som virksomhed ønsker man selvfølgelig den revisor som bidrager med mest værdi til det lavest mulige honorar. Hvor det er let at sammenholde revisorhonorar fra forskellige revisionsvirksomheder, er det straks mere besværligt at vurdere hvilken revisor der er bedst til at yde værdiskabende rådgivning. Derfor vælges rigtigt mange revisorer på tillid, og en af de parametre der indgår i vurderingen af om en virksomhed har tillid til en revisor, er om de kender revisor personligt eller om de kender nogen som kender revisor personligt. Mange virksomheder ender derfor med at vælge en lokal revisor.

En lokal revisor har åbenlyse fordele som lokalt kendskab og det at der er kort afstand. Ved at have lokalt kendskab har en lokal revisor kendskab til hvad der rører sig, og kender ofte sine kunders kunder og sine kunders leverandører. Herudover betyder den korte afstand, at det er let at holde møde med sin lokale revisor.

Er lokal revisor altid bedst?

Som det fremgår, er der mange gode grunde til at vælge en lokal revisor. Men der findes dog også tilfælde hvor den lokale revisor ikke er den mest værdiskabende revisor for en given virksomhed – heller ikke selvom revisor og virksomhed er fra samme by. Verden bliver mindre og mindre, og de fleste virksomheder sælger i dag varer og ydelser til kunder udenfor lokalområdet. Dermed bliver lokalkendskabet for nogle virksomheder mindre betydningsfuldt, ligesom den teknologiske udvikling generelt gør det mindre vigtigt hvor revisors kontor ligger.

Vi tilbyder det bedste af to verdener

Vi er et statsautoriseret revisionsaktieselskab, som hjælper virksomheder i hele Danmark med revision, regnskab og skatterådgivning – men også med værdiskabende rådgivning. Vi producerer vore ydelser centralt fra vores kontor i udkanten af Aalborg hvorved vi opnår en række stordriftsfordele til gavn for vore kunder. Herudover er vi i høj grad en konsulentvirksomhed, og tilbyder f.eks. værdiskabende ydelser hvor vi kombinerer ekspertise i tal og økonomirapportering med ekspertise i strategiske analyser. Og endeligt arbejder vi på at åbne mindre afdelinger i flere af landets største byer. Vi har foreløbigt revisionskontor i:

Men hjælper også kunder i eksempelvis:

Tilbud

Vi tilbyder værdiskabende rådgivning, revision, regnskab og skatterådgivning til en fair pris, samt lokalkendskab i et stigende antal geografiske områder. Kontakt os meget gerne på kontakt@revision-plus.dk for en uformel dialog om hvorfor vi er det helt rigtige revisionsfirma for jer.