Vi er et landsdækkende moderne og innovativt Statsautoriseret Revisionsaktieselskab med kontor i Aalborg, Århus og Viborg. Vi hjælper virksomheder i hele landet, og udnytter den digitale udvikling fuldt ud, hvilket reducerer vore omkostninger så vi kan tilbyde vore kunder konkurrencedygtige priser. Vi sender derfor regnskabsdata digitalt fra vore kunder i København, Odense og Horsens mv. til Aalborg, hvor vore revisorer udfører revision og udarbejder årsrapport. Herefter afholdes regnskabsmødet meget gerne ude hos vore kunder eller ved brug af webcam.

Vi er et landsdækkende moderne og innovativt Statsautoriseret Revisionsaktieselskab med kontor i Aalborg, Århus og Viborg. Vi tilbyder revision, regnskab og værdiskabende rådgivning. Vi rådgiver om skattemæssige- og momsmæssige forhold, men har særlig ekspertise i rådgivning om forretningsudvikling, formueoptimering og forretningsafhændelse. Vi er godkendt statsautoriseret revisionsaktieselskab af Erhvervsstyrelsen, medlem af FSR – Foreningen Danske Revisorer – samt af det internationale revisornetværk Kreston. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og baserer vores Statsautoriserede Revisionsaktieselskab på værdier som tilgængelighed og engagement.

Vores hovedkontor i Aalborg

Som noget nyt i revisionsbranchen har vi samlet størstedelen af arbejdet med revision og regnskab i en samlet afdeling i udkanten af Aalborg i en tidligere Spar Nord bygning – tæt på motorvejen og med gode parkeringsforhold. Det giver os den fordel at vi opnår den bedste vidensdeling og faglige sparring mellem vore revisorer, samt giver os den bedste mulighed for at fordele arbejdet så der ikke sidder revisorer med unødvendige overtimer, mens andre revisorer har for lidt at lave. Vidensdelingen i den faglige sparring sikrer dig som kunde den bedste løsning, da flere hoveder tænker bedre end ét hoved. Herudover sikres du som kunde igen den bedste løsning ved at vi ikke overbelaster vore medarbejdere, da en udhvilet revisor tænker bedre end en udkørt revisor.

Vore kontorer i Århus og Viborg

Vore kontorer i Århus og Viborg anvendes primært til afholdelse af kundemøder. I Viborg har vi valgt en central beliggenhed med gode parkeringsforhold i Toldboden, mens vi i Århus har valgt en beliggenhed med kort afstand til motorvejen og med gode parkeringsforhold hos Boxit Flexoffice. Vi afholder dog meget gerne kundemøder over webcam eller ude ved vore kunder. Vi afholder derfor kundemøder med kunder i Silkeborg fra vores kontor i Viborg, samt kundemøder med kunder i Horsens, Vejle, Kolding og Odense fra vores kontor i Århus.

Jysk Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i København

Vi hjælper som sagt virksomheder i hele landet. Det gør vi ved at udnytte den digitale udvikling fuldt ud, hvilket reducerer vore omkostninger så vi kan tilbyde vore kunder i hele landet konkurrencedygtige priser. Vi sender eksempelvis regnskabsdata digitalt fra vore kunder i København og Roskilde til vores kontor i Aalborg, hvor vore revisorer udfører revision og udarbejder årsrapport til lavere lønomkostninger og husleje end der er mulighed for i København. Herefter afholdes regnskabsmødet hos vore kunder i København eller ved brug af webcam.

 

Tilbud på revisorydelser

Vi udarbejder meget gerne uforpligtende tilbud på revision, regnskab og rådgivning til virksomheder i hele landet.