Leder du efter en virksomhed hvor du som investor kan blive medejer, så registrer dig i vores investorkartotek ved at udfylde kontaktformularen til højre (nedenfor på mobil). Som revisor for en lang række kunder, bliver vi lejlighedsvist spurgt om hjælp til at finde en investor. Ved at registrere dig i vores investorkartotek får du derfor mulighed for at blive kontaktet vedrørende investeringsmuligheder i virksomheder, som ikke officielt søger efter en investor.

Skriv meget gerne hvad du leder efter, såsom branche, geografisk placering og antal medarbejdere i virksomheden. Skriv også meget gerne om du ønsker at være passiv investor eller om du ønsker at bidrage med viden – eksempelvis som bestyrelsesmedlem.

Registrering i vores investorkartotek er naturligvis gratis, uforpligtende og du kan til enhver tid blive slettet af investorkartoteket igen i henhold til persondataforordningens regler.

 

Køberkartotek

Vi er revisor og rådgiver for rigtig mange virksomheder, og derfor har vi ofte kendskab til virksomheder der reelt er til salg hvis den rigtige køber viser sig. Ønsker du at købe en virksomhed, så udfyld kontaktformularen til højre (nedenfor på mobil) og bliv registreret i vores køberkartotek.

Fortæl meget gerne hvilken type virksomhed du søger efter, såsom branche, størrelse, beliggenhed og forventet prisniveau. Fortæl også meget gerne kort om dig selv, såsom dine kompetencer og erfaring.

Det er naturligvis gratis og uforpligtende at blive registreret i vores køberkartotek, og du kan altid blive slettet igen i henhold til persondataforordningens regler.

 

Salgskartotek

Som revisor er vi løbende i dialog med investorer som leder efter en virksomhed som er helt eller delvist til salg. De fleste investorer ønsker i et eller andet omfang at være med til at udvikle den virksomhed som de køber helt eller delvist. Disse investorer har ofte værdifuld erfaring som kan være med til at udvikle din virksomhed endnu mere. En investor kan derfor ofte både hjælpe med kapital og med vækst.

Ønsker du at komme i kontakt med potentielle investorer med henblik på helt eller delvist salg af virksomhed, så registrer dig i vores salgskartotek ved at udfylde kontaktformularen til højre (nedenfor på mobil). Angiv meget gerne CVR-nummer, beskriv kort din virksomhed, fortæl om du ønsker at sælge helt eller delvist og angiv meget gerne en forventet salgspris.

Det er gratis og helt uforpligtende at blive noteret i vores salgskartotek, og du kan til enhver tid blive slettet igen i henhold til persondataforordningens regler.

Statsautoriseret revisor, partner, Henrik Rummenhoff

Partner, statsautoriseret revisor

Henrik Rummenhoff
hru@revision-plus.dk
+45 30 67 36 29
Mere om Henrik Rummenhoff