En statsautoriseret revisor afregner normalt revision, regnskab og skatterådgivning efter medgået tid. Det betyder, at jo længere tid en statsautoriseret revisor skal bruge på en revisoropgave, jo mere koster det at få hjælp af en statsautoriseret revisor, og dermed er der ikke nødvendigvis et simpelt svar på spørgsmålet “hvad koster en statsautoriseret revisor”.

Min statsautoriserede revisor koster alt for meget

Som kunde kan det være svært at se hvad man får for sit revisorhonorar, og derfor er der mange der føler at deres revisor koster alt for meget. Danske virksomheder er dog underlagt en lang række love som selskabsloven, årsregnskabsloven og en lang række skattelove. Herudover er statsautoriserede revisorer underlagt revisorloven og en lang række revisionsstandarder mv., og alle disse love og regler skal de statsautoriserede revisorer kontrollere at virksomhederne overholder, og denne kontrol skal dokumenteres. Denne kontrol og dokumentation er meget tidskrævende, og derfor koster en statautoriseret revisor – og for den sags skyld også andre revisorer – mange penge.

Hvad koster en statsautoriseret revisor – få et tilbud på lavere revisorregning

Selvom de danske regler naturligvis gælder for alle virksomheder og revisorer, er det dog ofte muligt at opnå en besparelse på revisorregningen ved eksempelvis at vælge den rigtige revisorerklæring. Vi er et statsautoriseret revisionsaktieselskab. Sammen med vore kunder vurderer vi nøje hvordan vores arbejde kan effektiviseres og reduceres, hvorved vi kan tilbyde statsautoriserede revisorydelser af højeste kvalitet til lavere pris. Kontakt os meget gerne på kontakt@revision-plus.dk for et uforpligtende tilbud.