En lang række mindre og mellemstore virksomheder får hjælp til deres bogholderi og administrative opgaver af en freelance bogholder, mens selve årsrapporten bliver udarbejdet og påtegnet af en revisor. Hos RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab samarbejder vi med freelance bogholdere i hele landet.

Fri support

Vi ønsker det bedst mulige samarbejde med freelance bogholdere. Til de freelance bogholdere der hjælper én eller flere virksomheder hvor vi er revisor, tilbyder vi derfor:

  • Fri support vedrørende spørgsmål til bogføring, momsfradrag, budgetter mv. som umiddelbart kan besvares pr. telefon

Dette sikrer dig som freelance bogholder faglig sparring og færre efterposteringer – og det sikrer vore fælles kunder hurtig og effektiv betjening, samt en løbende finansbalance af størst mulig kvalitet.

Kontakt os for fri supportaftale til freelance bogholdere

Ønsker du en fri supportaftale til freelance bogholdere er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@revision-plus.dk Kontakt os allerede i dag – sammen finder vi ud af hvordan vi bedst muligt hjælper hinanden – i vore fælles kunders interesse.

Om RéVision+

Vi er et statsautoriseret revisionsaktieselskab som hjælper virksomheder i hele landet med meget mere end traditionelle revisorydelser som revision og regnskab. Vi tilbyder eksempelvis også konsulentydelser fra strategieksperter, hvor vi med udgangspunkt i virksomhedens bogføring yder forretningsorienteret rådgivning.