Som noget unikt for en statsautoriseret revisor, har René Aagesen også gjort karriere udenfor revisionsbranchen. Her har René Aagesen oplevet hverdagen for begge generationer OG for medarbejderne i en virksomhed der blev generationsskiftet over mange år.

Vi hjælper derfor virksomheder i hele landet med det gode generationsskifte, hvor der ikke alene fokuseres på skat og på tal – men også på mennesker. Vi tror på at det gode generationsskifte kommer ved at tage udgangspunkt i netop jer og i jeres virksomhed, og derfor skræddersyer vi altid jeres generationsskiftemodel i tæt dialog med jer.

Eksempler på overvejelser:

  • Strategiske overvejelser om virksomhedens fremtid: Kan og bør virksomheden generationsskiftes, eller bør virksomheden sælges ud af familien?
  • Planlægningsmæssige overvejelser: Hvornår og til hvem ønskes virksomheden overdraget, skal der ske økonomisk ligestilling mellem søskende og hvad skal der ske med virksomheden hvis næste generation bliver skilt eller i værste fald dør?
  • Ledelsesmæssige overvejelser: Ønsker næste generation at overtage virksomheden – er næste generation klar, eller er der en plan for at gøre næste generation klar?
  • Økonomiske overvejelser: Hvordan bør generationsskiftet gennemføres så mor og far har råd til et godt liv som pensionister og så søn eller datter får råd til at betale for virksomheden? Skal der laves holdingselskab, skal der indbetales på hvilke pensionsordninger – og hvordan skal disse pensionsordninger udbetales under hensyn til modregning i offentlige ydelser mv.?

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende drøftelse af netop jeres generationsskifte.

Statsautoriseret Revisor Rene Aagesen

Adm. partner, statsautoriseret revisor

René Aagesen
raa@revision-plus.dk
+45 88 44 77 11
Mere om René Aagesen