De fleste revisionsfirmaer har valgt at specialisere sig i forskellige brancher, såsom produktionsvirksomheder og handelsvirksomheder mv. Det betyder at revision og rådgivning af eksempelvis håndværkere eller butikker samles i specialafdelinger, hvilket har den fordel at de revisorer der reviderer håndværkere, får det størst mulige branchekendskab til lige netop håndværkere.

For at sikre vore kunder den bedst mulige rådgivning har vi også valgt at specialisere os. Vi har dog valgt ikke at specialisere os på brancher, men derimod på virksomhedernes normale livscyklus. Vi har derfor samlet specialister og eksperter med dybdegående viden om følgende:

  • Iværksættere
  • Vækstvirksomheder
  • Stagnerede virksomheder
  • Virksomheder i tilbagegang
  • Virksomheder i krise

Det er vores erfaring at virksomheder på tværs af brancher ofte står med udfordringer der ligner hinanden. Har en virksomhed eksempelvis faldende omsætning eller faldende dækningsgrader, er det afgørende ikke om det er en produktionsvirksomhed eller om der er tale om en handelsvirksomhed. Vi tilbyder de specialister der er relevante for lige netop din virksomhed, uanset om det er en ekspert i økonomi, i strategi eller noget helt tredje. Vi tilbyder løsningsorienteret rådgivning, inspireret fra hvad der virker i andre brancher, og lader os ikke hæmme af hvad der virkede i din branche i går. Dermed ikke være sagt at vi ikke ønsker branchekendskab – for selvfølgelig gør vi det. Vi tror dog på at den der som udgangspunkt ved mest om den branche og den konkurrencemæssige situation din virksomhed befinder sig i, er dig. Det du har brug for er derfor ikke yderligere viden om din branche, men derimod viden om hvordan du bedst muligt løser en konkret udfordring eller problemstilling.