HR og personaleudvikling

Bedre HR og personaleudvikling med RéVision+

Hos RéVision+ er det altid vigtigt at vores medarbejdere trives. Både så de kan performe bedst muligt fagligt og derved give vore kunder, den bedste oplevelse og service, men også privat. Vi har også altid stort fokus på at opretholde en god work-life-balance. Hvis ikke tingene fungerer på alle parametre påvirker det trivslen på alle områder.

Denne tilgang har vi oplevet stor succes med, og kan nu også tilbyde at vores dygtige HR ansvarlig i RéVision+ Line-Maria Bast kommer ud til jeres virksomhed.

Vil du vide mere om vores HR-ansvarlig Line-Maria Basts baggrund og erfaring for at kunne hjælpe din virksomhed – så klik her.

“Lej en HR chef” – basispakke

For virksomheder der har brug for en livline-hotline ift. stresshåndtering, motivation og trivsel m.v. koster det 349 kr. pr. måned pr. medarbejder. Dette indeholder ubegrænset telefonisk support i samtaler a 45 min. De kan ringe hver dag og medarbejderen kan ringe en gang om dagen.

Normalt koster en samtale med dette fokus 899 kr. for en session på 45-60 min. og man har normalt en til to samtaler i ugen alt efter behov og sværhedsgrad ift. symptomer. Dette vil svare til en udgift på mindst 899 – 1798 kr. pr medarbejder pr uge og mindst 3892 – 7785 kr. pr måned.

Tilkøb til basispakken

  • On-boarding procedurer.
  • Off-boarding procedurer.
  • Udvikling af personalehåndbog.
  • Stillingsopslag og rekruttering.
  • Ansættelsessamtaler.
  • Udvikling af artikler.
  • Stresshåndtering. Hvordan spotter du en medarbejder med stress? Stressforebyggelse og behandling.
  • Trivselsundersøgelser.

Godt arbejdsmiljø er god forretning

Det er god forretning for din virksomhed at have fokus på trivsel og stresshåndtering. Vores basis-abonnement kan ses som en investering og forsikring. Den er god at have hvis man virkelig får brug for den og kan spare dig for mange penge ud af vinduet i form af ineffektivitet fra medarbejdere der ikke magter at performe når de er mødt ind på arbejde eller direkte sygemeldinger.

Hvis du kunne tænke dig at få et overblik over hvor stort et problem det faktisk er i Danmark med stress og hvor store konsekvenser det har – så kan du læse nogle facts her.

HR- og personaleudvikling, Line-Maria Bast

HR- og personale ansvarlig

Line-Maria Bast
lin@revision-plus.dk
+45 40 84 73 12
Mere om Line-Maria Bast

Kontakt os

Ved at sende beskeden bekræfter jeg, at RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab må opbevare de fremsendte oplysninger i overensstemmelse med bilag A, i henhold til persondataforordningen.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK