Statsautoriseret revisor René Aagesen har dybdegående ekspertise i generationsskifter. Eksempelvis har René Aagesen som revisor medvirket til et delvist generationsskifte fra far til søn, senere taget ansættelse som CFO og bestyrelsesmedlem i samme virksomhed i en årrække og her på nærmeste hold oplevet de daglige udfordringer begge generationer samt medarbejderne møder – for endelig at bistå i det endelige generationsskifte fra far til søn.

Vi hjælper derfor virksomheder i hele landet med det gode generationsskifte, hvor der ikke alene fokuseres på skat og på tal – men også på mennesker. Vi tror på at det gode generationsskifte kommer ved at tage udgangspunkt i netop jer og i jeres virksomhed, og derfor skræddersyer vi altid jeres generationsskiftemodel i tæt dialog med jer.

Eksempler på overvejelser:

  • Strategiske overvejelser om virksomhedens fremtid: Kan og bør virksomheden generationsskiftes, eller bør virksomheden sælges ud af familien?
  • Planlægningsmæssige overvejelser: Hvornår og til hvem ønskes virksomheden overdraget, skal der ske økonomisk ligestilling mellem søskende og hvad skal der ske med virksomheden hvis næste generation bliver skilt eller i værste fald dør?
  • Ledelsesmæssige overvejelser: Ønsker næste generation at overtage virksomheden – er næste generation klar, eller er der en plan for at gøre næste generation klar?
  • Økonomiske overvejelser: Hvordan bør generationsskiftet gennemføres så mor og far har råd til et godt liv som pensionister og så søn eller datter får råd til at betale for virksomheden? Skal der laves holdingselskab, skal der indbetales på hvilke pensionsordninger – og hvordan skal disse pensionsordninger udbetales under hensyn til modregning i offentlige ydelser mv.?

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende drøftelse af netop jeres generationsskifte.