RéVision+ Aalborg

Revisor Aalborg
RéVision+

Tlf. +45 8844 7799
Email: kontakt@revision-plus.dk

Åbningstider


Herudover efter aftale

Porsvej 2
9000 Aalborg

Adm. Partner og statsaut. revisor

René Aagesen
raa@revision-plus.dk
+45 88 44 77 11
Mere om René Aagesen

Velkommen til din revisor i Aalborg med kolleger i 125 lande

Vores afdeling i Aalborg ligger ganske få minutter fra motorvej E45 i både nord- og sydgående retning. Vi har gratis parkering og altid ledige parkeringspladser.

Vi bor i lokale 275, som du finder ved at gå ind af indgang B. Ovenfor trappen drejes til højre og ind af første dør. Her drejer du til venstre, og helt i bunden af lokalet, finder du vores revisorkontor. Skulle vi være på kundebesøg, kan bilagsmateriale mv. hentes og afleveres hos TN Udvikling lige ovenfor indgang A.

Revisionskontoret ledes af statsautoriseret revisor, partner René Aagesen. Bag sig har han et kompetent hold af statsautoriserede revisorer, revisorer på flere uddannelsestrin, ErhvervsService, strategikonsulenter, skatteafdeling, momsafdeling og revisorkolleger i 125 lande. Alle møder dig på Aalborg-kontoret, eller hos dig. Vi arbejder efter et gennemprøvet kvalitetssikringssystem, hvilket sikrer dig revisorydelser af rette kvalitet.

Som kunde hos RéVision+ i Aalborg får du dyderne fra en lokal revisor, kompetencerne fra de største revisorer, sparring fra strategikonsulenter og sparring fra revisorer som har gjort karriere i “den virkelige verden”.

RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er et one-stop-shop, hvor du kan få al den rådgivning du og din virksomhed har brug for ét sted. Vi er derfor meget mere end din revisor i Aalborg. Vi er din rådgiver, som kender dig og din virksomhed. Vi hjælper dig med at sikre helhedsorienteret rådgivning i samarbejde med vores øvrige afdelinger:

  • Forsikringer
  • Pension
  • Jura & inkasso
  • Strategikonsulenter – ofte med offentlige tilskud
  • HR- og personaleudvikling

Vi hjælper dig derfor med klassiske revisorydelser som bogføring, budgetter, skatterådgivning, revision og regnskab, men også med rådgivning på tværs af faggrænser når du har brug for det – enten i samarbejde med dine egne rådgivere, eller i samarbejde med vores rådgivere. Har du et godt samarbejde med din advokat, din pensionsrådgiver eller lignende, hjælper dig derfor i samarbejde med din nuværende advokat. Men mangler du en advokat, en HR-konsulent eller andet, kan vi hjælpe dig med de rådgivere du mangler.

Som noget utraditionelt, tilbyder vi en række abonnementer, hvor du får rådgivning og ydelser til fast lav pris pr. måned, uanset hvor meget du ringer:

  • 3 typer af Revisorabonnementer – som minimum årsrapport, revisorpåtegning og fri telefonsupport.
  • 3 typer af Strategiabonnementer – få hjælp til udvikling og implementering af ny forretningsstrategi
  • Inkassoabonnement – som RKI inkassopartner hjælper vi dig med at få dine udeståender indbetalt
  • Forsikringsabonnement – få hjælp til at få de bedste forsikringsvilkår og priser
  • Pensionsabonnement – Få hjælp til at få de bedste pensionsvilkår og de laveste priser på din pensionsopsparing

Da vi i Aalborg har lufthavn med kort flyvetid til København, arbejder vi tæt sammen med særligt vores revisionsafdeling i Søborg. Denne revisionsafdeling ledes af statsautoriseret revisor, Søren Søndergaard. Søren Søndergaard kombinerer jobbet som statsautoriseret revisor med at varetage landbrug på Mors, hvorfor Søren Søndergaard jævnligt befinder sig i Aalborg.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK